Werving & Selectie Kandidaten

Optimum Services is een innovatief Werving & Selectie Bureau die zich heeft gespecialiseerd in werving en selectie en detacheren van personen, wij zorgen voor de optimale match tussen medewerker en organisatie.

Onze werving en selectie procedure is als volgt:

  • Wij stellen een volledig functieprofiel samen.
  • Wij gaan kandidaten selecteren, wij voeren gesprekken en trekken de referenties na.
  • Wij zorgen voor een goede match tussen opdrachtgever en kandidaat en verzorgen de sollicitatie gesprekken.
  • Als laatste helpen wij bij de arbeidsovereenkomst met de juiste kandidaat.

 

Optimum Services werkt voor de werving en selectie bureaus alsmede voor detachering bureaus. Wij hebben in deze economisch zware tijd volop vacatures voor tijdelijke projecten en voor vaste functies in verschillende sectoren en voor verschillende opleidingsniveaus.
Voor deze functies zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen die wel van een uitdaging houden.
Optimum Services zoekt voor u de passende en uitdagende baan waar u altijd al van droomde. Om erachter te komen wat uw dromen zijn, werk gerelateerd, gaan wij graag een gesprek met u aan en stellen aan de hand van het gesprek een profiel samen, zodat wij voor u de juiste match kunnen vinden. Zodra wij een geschikte functie of opdrachtgever voor u vinden, stellen wij u op de hoogte en kunt u beoordelen of de functie u uitdagend genoeg lijkt. Spreekt de functie u aan, dan gaan wij uw C.V. en een bescheiden profiel aanbieden bij de opdrachtgever. Komt de match overeen, dat houdt in dat de opdrachtgever ook akkoord gaat, gaan wij zorgen voor sollicitatie gesprekken. Is dit voor beide partijen naar alle tevredenheid, zal u worden aangenomen en gaat u op contract bij de opdrachtgever.
In 6 simpele stappen:

  • U neemt contact met ons op en wordt uitgenodigd voor een gesprek.
  • Zodra wij een geschikte functie voor u hebben gevonden, kunt u beoordelen of u de functie ook leuk vindt.
  • Zo ja, dan gaan wij uw C.V. aanbieden bij de opdrachtgever.
  • Zo nee, gaan wij op zoek naar een nieuwe uitdaging voor u.
  • In het geval van ja, en de opdrachtgever zegt ook ja, zorgen wij dat u op sollicitatiegesprek kan komen.
  • Wordt u aangenomen, krijgt u direct een contract.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn, bel ons op telefoonnummer 075 - 202 17 67 of neem contact met ons op via het contact formulier voor kandidaten en wij nemen zo spoedig mogelijk een contact met u op voor het maken van een afspraak.

menu-circlecross-circle