Uitzendbureau voor werkzoekende

Optimum Services is een jong en innovatief uitzendbureau. Wij stellen al sinds 2008 kandidaten beschikbaar voor de arbeidsmarkt. Dit doen wij in verschillende branches en met verschillende opleidingsniveaus. Zodat wij altijd voor iedereen iets kunnen betekenen.

Dankzij onze ligging in de randstad, onze dynamische en toegewijde denk- en werkwijze blijven wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het bedrijfsleven en weten wij wat er in de arbeidsmarkt speelt. Om goed te kunnen anticiperen, beschikt ons uitzendbureau over een ruime reserve van geschikte kandidaten. Dit zorgt ervoor dat wij snel en efficiënt kunnen inspelen op de behoefte van onze opdrachtgevers.

Zo verdiepen wij ons over de volle breedte van verschillende branches zoals Administratief, Financieel, Secretarieel, Detailhandel, Bouw, Horeca, Zakelijke Dienstverlening en ga zo nog maar even door. Hierin hebben wij vacatures voor verschillende opleidingsniveaus als LBO, (V) MBO, HBO en Universitair.

Jij wil graag een nieuwe uitdaging, een leuke werkplek en tegelijkertijd veel nuttige kennis opdoen? Dan ben je Optimum Services aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste baan, bij de juiste werkgever.

Waarom zou jij voor een uitzendbureau kiezen:

  • Werken via een uitzendbureau geeft je de mogelijkheid om bij diverse bedrijven kennis en ervaring op te doen.
  • Je hoeft zelf niet te zoeken naar een leuke baan, waardoor je met die tijd iets anders kan doen.
  • Je kan er een leuke vaste baan aan overhouden.
  • Het is de manier om de arbeidsmarkt te leren kennen.
  • Het kan verheldering geven als je nog niet precies weet wat voor werk je wilt gaan doen en waar.
  • Je komt op een snelle manier in het arbeidscircuit terecht
  • 60% van de vacatures zijn met de optie op een vaste baan.

Lijkt het jou leuk om ons een super leuke baan voor jou te laten zoeken? Aan de hand van een uitgebreid gesprek zoeken we uit wat jou wensen zijn en gaan we op zoek naar een passende baan.

Ben jij op zoek naar een baan of heb je al een geschikte vacature op de site zien staan?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 075 – 202 17 67 of vul het contact formulier  in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.