Welke factoren vind ik belangrijk in mijn werk?

Wat meet de test:
In uw werk wilt u bepaalde factoren terug zien. Zo hebben sommige mensen veel vrijheid nodig in hun werk om gelukkig te zijn in hun werk. Deze test geeft u inzicht in de factoren (ofwel loopbaanankers of carrièreankers) die u belangrijk vind in uw werk. Vindt de baan die bij u past en bij datgene dat u belangrijk vind in het leven. Onderzoek heeft laten zien dat als u weet welke factoren, dus loopbaanankers of carrièreankers, voor u van belang zijn en u een baan kiest die past bij deze waarden u veel meer kans heeft gelukkig te zijn in die baan. Werk dat uw belangrijkste loopbaananker bevat, verschaft u meer bevrediging en een gevoel van "op uw plaats" zijn.
Bent u benieuwd naar uw loopbaanankers of carrièreankers, doe dan nu de test!

Kenmerken

  • Snel en compleet
  • Met tips en advies

Samenstelling

De theorie van Schein onderscheidt de volgende ankers: rijkdom, normen en waarden, creativiteit, onafhankelijkheid, zekerheid, macht, ergens goed in zijn, sociale contacten en status.

Waar wordt de test voor gebruikt?
Vooral beroepskeuze en loopbaanbegeleiding maar de loopbaananker test ook geschikt voor alle andere loopbaanvraagstukken.


menu-circlecross-circle