Welk Beroep past bij mij? (LBO/ VBO niveau)

Wat meet de test
Met deze beroepskeuzetest kunt u nagaan welke beroep bij u past,  bij een opleidingsniveau tot LBO/VBO niveau. In deze beroepentest worden 12 werkgebieden (dimensies) gebruikt om u inzicht te geven in bij u passend werk.

Kenmerken

  • Brede meting op 12 werkgebieden (dimensies)
  • Dimensies zijn direct gerelateerd aan werk
  • Extra lijst met werkomstandigheden combineert met de dimensies om verkeerde keuzes te voorkomen
  • Vragen en taalgebruik nauwkeurig afgestemd op de doelgroep

Samenstelling
Naast een lijst met specifiek (beperkende) werkomstandigheden worden er 12 dimensies gemeten die een focus hebben op werksoort en werkcontext. Deze 12 dimensies zijn: Fabriekswerk licht, Fabriekswerk zwaar, Schoonmaken buiten, Schoonmaken binnen, Groenvoorziening, Toezicht houden, Verbouwen en klussen, Catering, Kantoorwerk, Werken met klanten, Confectiewerk, Bezorgwerk.

Waar kunt u de test voor gebruiken?
Deze beroepskeuzetest kunt u gebruiken voor re-integratie, loopbaanbegeleiding, outplacement, bij het maken van uw beroepskeuze, etc

menu-circlecross-circle