Welk Beroep past bij mij? (tot MBO-2 niveau)

Wat meet de test
Met deze test kunt u nagaan welk beroep het beste bij u past als u een opleiding tot MBO-2 niveau heeft. Deze beroepskeuzetest meet uw voorkeuren op 12 gebieden (dimensies) en geeft u aan welk beroep en welk gebied het beste bij u past.

Kenmerken

  • Brede meting op 12 gebieden (dimensies)
  • Dimensies zijn direct gerelateerd aan werk
  • Extra lijst met werkomstandigheden combineert met de dimensies om verkeerde keuzes te voorkomen
  • Vragen en taalgebruik nauwkeurig afgestemd op de doelgroep

Samenstelling
Naast een lijst met specifiek (beperkende) werkomstandigheden worden er 12 dimensies gemeten die een focus hebben op werksoort en werkcontext. Deze 12 dimensies zijn: Apparaten en Techniek, Transport en Logistiek, Toezicht, Leiding, Representatie en verkoop, Zorg, Instructie en begeleiding, Kantoor, Creativiteit, Bouw en constructie, Dieren en natuur, Toerisme.

Waar kan de test voor gebruikt worden?
Deze beroepentest kan ingezet worden bij re-integratie, loopbaanbegeleiding, outplacement, het kiezen van een beroep, etc

menu-circlecross-circle