Freelance Secretarieel medewerkster

Anneke is een gemotiveerde freelance secretarieel medewerkster met een  ruime ervaring.

Als freelancer biedt zij bedrijven de mogelijkheid werkzaamheden als het versturen van facturen en verwerking van  e-mail uit te besteden. Ook ingesproken werkzaamheden en het uitwerken van geluidsbanden behoren tot de mogelijkheden.

In 2002 is Anneke begonnen als freelancer en sindsdien heeft zij werkzaamheden verricht zoals het transcriberen van interviews, het uitwerken van scripties en tekstverwerkingsopdrachten via MP3 bestanden.Â

Door haar ruime ervaring als secretaresse gecombineerd met haar kennis biedt zij bedrijven, in alle flexibiliteit, de benodigde ondersteuning.  Â

Heeft u interesse in deze kandidaat? Neem dan direct contact met ons op!

menu-circlecross-circle